Σελίδες

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Παναθηναικός-Βόλφσμπουργκ 1-1 live



Τον πρώτο φιλικό αγώνα, στο πλαίσο της φετινής καλοκαιρινής του προετοιμασίας δίνει σήμερα (20:05) ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι», επί αυστριακού εδάφους, θα αναμετρηθούν με την πρωταθλήτρια Γερμανίας τη σεζόν 2008-09, Βόλφσμπουργκ.

57’ Δεν υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου, χωρίς να καταβάλουν ιδιαίτερη προσπάθεια ώστε η μπάλα να φτάσει κοντά σε κάποια από τις δύο εστίες.

46' Έναρξη δεύτερου μέρους


45' Λήξη πρώτου ημιχρόνου


38' ΓΚΟΛ 1-1 για τη Βόλφσμπουργκ. Ο Ζιανί έβγαλε μία σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι. Εκεί, βρισκόταν ο Ντεζάγκα ανενόχλητος και με δυνατό σουτ στη κλειστή γωνία του Καρνέζη έφερε την ισορροπία στο ματς.

26’ Προσπαθούν να απαντήσουν οι παίκτες της Βόλσφμπουργκ στο γκολ του Γκάμπριελ, αλλά μέχρι στιγμής οι «πράσινοι» έχουν κλείσει καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Καρνέζη. Οι «λύκοι» Ντζέκο και Σίσερο άλλαξαν μερικές πάσες, αλλά όταν έφτασαν κοντά στην περιοχή, οι παίκτες του «τριφυλλιού» τους έκλεψαν -με σχετική ευκολία- την μπάλα.

15' Κίτρινη κάρτα στον Τζέκο για σκληρό μαρκάρισμα στον Μαρίνο

8’ ΓΚΟΛ 1-0 ο Παναθηναϊκός. ΟΓκάμπριελ, ύστερα από εξαιρετική ατομική ενέργεια και αφού ζάλισε τους αμυντικούς της γερμανικής ομάδας με τις προσποιήσεις του, έστειλε την μπάλα με ασύλληπτο σουτ στο αριστερό «γάμα» του Χιτ

3’ Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Πετρόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Χιτς, αλλά ο τερματοφύλακας της Βόλφσμπουργκ έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε την μπάλα

1' Έναρξη αγώνα

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Καρνέζης, Μπίαρσμιρ, Σαριέγκι, Καντέ, Μελίσσης, Μαρίνος, Σιμάο, Γκάμπριελ, Λέτο, Κλέιτον, Πετρόπουλος.

Βόλφσμπουργκ (Στιβ Μακ Λάρεν): Χιτς, Σέφερ, Σίσερο, Ντζέκο, Ζιανί, Τζόνσον, Μάντζουκιτς, Ρίτερ, Ντεζάγκα, Μάντλουνγκ, Βαρζάλ
ι

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου