Σελίδες

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Παρελθόν απο τον ΠΑΟΚ ο Μπερέτα!


Έγινε κι αυτο στον ΠΑΟΚ!
Πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΠΑΟΚ και παραμονές των κρίσιμων αγώνων με τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν τον νέο τους προπονητή!

Η συνεργασία με τον Μάριο Μπερέτα θα τερματιστεί σε χρόνο-ρεκόρ, καθώς ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκρινε ότι με τον Ιταλό στον πάγκο τα πράγματα δεν θα πήγαιναν καλά για την ομάδα. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε ολονύκτια σύσκεψη το βράδυ της Τετάρτης με τους Ζήση Βρύζα και Ηλία Βιολίδη, στην οποία αποφασίστηκε ότι ο 51χρονος προπονητής θα πρέπει να αποτελέσει άμεσα παρελθόν, με δεδομένη την κάκιστη εικόνα του "Δικεφάλου του Βορρά" στα φιλικά επί γερμανικού εδάφους.
Παράλληλα, ο Μπερέτα φαίνεται ότι δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τους παίκτες, με αποκορύφωμα τη συμπεριφορά του Πάμπλο Γκαρσία στο ματς με τη Νυρεμβέργη και τις αιχμές που άφησε ο Ουρουγουανός μέσος για τον τρόπο που τον χρησιμοποιεί ο προπονητής του.

Έτσι, στον ΠΑΟΚ αναζητούν τη διάδοχη κατάσταση, μόλις 6 μέρες πριν το πρώτο ραντεβού με τον Άγιαξ, με το όνομα του Παύλου Δερμιτζάκη να επανέρχεται στο προσκήνιο. Ο Έλληνας κόουτς αναμένεται να είναι ο εκλεκτός του Ζαγοράκη, έχοντας στο πλευρό του τον Γιάννη Τοπαλίδη, τον μέχρι πρότινος βοηθό του Ότο Ρεχάγκελ στην Εθνική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου