Σελίδες

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ: Επιστρέφει από Πορταριά

Ολοκληρώθηκε σήμερα στο αθλητικό κέντρο Πορταριάς το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ηρακλή. Στην τελευταία πρωινή προπόνηση οι παίκτες του «Γηραιού» ασκήθηκαν στο γυμναστήριο , ενώ είχαν την ευκαιρία να παίξουν μπάσκετ. Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Στέλιος Ηλιάδης ο οποίος ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα.

Η αποστολή θα αναχωρήσει νωρίς το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη με ενδιάμεση στάση το γήπεδο του Κορινού Πιερίας όπου θα δώσει φιλικό με τη Δόξα Κατωκοπιάς (18.00).

Η ομάδα θα επανέλθει στις προπονήσεις την Παρασκευή με πρόγραμμα τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στη Μίκρα, καθώς για αύριο ο προπονητής της ομάδας Γιόζεφ Μπουμπένκο έχει δώσει ρεπό στους παίκτες.

Το Σάββατο 24/07, στις 18:30, ο Ηρακλής αντιμετωπίζει στο Γήπεδο της Πολίχνης, σε φιλικό αγώνα τον Μακεδονικό, ενώ την επομένη ακολουθεί το κυριακάτικο ρεπό.

Εντωμεταξύ ο Ντάιγκο Κομπαγιάσι πήρε σήμερα (21/07)το δρόμο της επιστροφής από την πατρίδα του στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό πτήσεων και τις μακρές ενδιάμεσες στάσεις, που προβλέπει, ο Ιάπωνας μέσος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 22/07.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου