Σελίδες

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

«Λάτιν» ενίσχυση για τον Άρη

Ο Άρης συμφώνησε σε όλα με τον Χουάν Κάρλος Τόχα, και απομένουν μόνο οι υπογραφές για να γίνει και επίσημα μέλος της ομάδας ο 25χρονος αμυντικός χαφ από την Κολομβία -που αποτελεί επιλογή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ- αλλά η μεταγραφική ενίσχυση δεν σταματά εδώ.

Μια ανάσα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται και ο Ζοάο Αντράντε, ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος που έμεινε ελεύθερος από την Κοριτίμπα και η διοίκηση του Άρη κινήθηκε πολύ γρήγορα και όπως όλα δείχνουν τον απέκτησε. Η προηγούμενη βολιδοσκόπηση που είχε προηγηθεί από την πλευρά των «κίτρινων» δεν είχε ευτυχή κατάληξη καθώς η βραζιλιάνικη ομάδα είχε ζητήσει αρκετά χρήματα για να τον αφήσει να έρθει στην Ελλάδα. Στο προηγούμενο πέρασμα του από την Ευρώπη ο 29χρονος μέσος είχε αγωνιστεί στην Κάντιφ χωρίς να μπορέσει να κάνει την διαφορά.

Η UEFΑ έδωσε έγκριση στην Γιαγκελόνια

Εν τω μεταξύ, υπήρξαν εξελίξεις και στο θέμα που είχε προκύψει με την καταλληλότητα του γηπέδου της Γιαγκελόνια καθώς το κλιμάκιο της UEFA που επισκέφτηκε το 6.000 θέσεων γήπεδο της Πολωνικής ομάδας έμεινε απολύτως ευχαριστημένο από την πορεία των έργων και όπως φαίνεται θα δώσει την έγκριση του και ο αγώνας με αντίπαλο τον Άρη θα γίνει κανονικά εκεί. Εφόσον υπάρξει θέμα η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Κιέλτσε που είναι χωρητικότητας 15.000 θέσεων.

Ξεκίνημα για τους «μικρούς»

Σήμερα είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η προετοιμασία των τμημάτων υποδομής του Άρη με την αρχή να γίνεται από την κατηγορία κάτω των 21 ετών που θα μεταβεί στον Άγιο Παντελεήμονα και θα προπονηθεί μέχρι το τέλος του μήνα από τον Νίκο Πασσιαλή. Μόλις επιστρέψουν θα πάρει σειρά η ομάδα κάτω των 17 που
θα πάει για δέκα μέρες στις ίδιες εγκαταστάσεις και θα προετοιμαστεί υπό τις οδηγίες του Τάσου Θέου.

Στην εθνική Λιθουανίας ο Τσεζνάουσκις

Έγγραφο με το οποίο ενημερώνει την ΠΑΕ Άρης για την κλήση του Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις στην εθνική ομάδα της χώρας απέστειλε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Λιθουανίας. Ο παίκτης των «κίτρινων» θα ενσωματωθεί στις 9 Αυγούστου με την εθνική Λιθουανίας, θα συμμετέχει στον διεθνές φιλικό αγώνα κόντρα στην Λευκορωσία στις 11 του μηνός και αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της 12ης Αυγούστου.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου