Σελίδες

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Ετοιμάζουν αποθεωτική υποδοχή

Στα κόκκινα αναμένεται να... ντυθεί το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς στις 19.00 θα αφιχθεί ο Άλμπερτ Ριέρα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στον 28χρονο Ισπανό αριστερό εξτρέμ, ο οποίος έρχεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από τη Λίβερπουλ, υπογράφοντας το συμβόλαιό του για 3+1 χρόνια.

Ο Ριέρα δεν αγωνίστηκε στο φιλικό των "κόκκινων" με τη Γκρασχόπερς την Τετάρτη, κάτι που δείχνει ότι και ο Ρόι Χότζσον δεν τον υπολογίζει για τις υποχρεώσεις της Λίβερπουλ. 'Ετσι, ο Ριέρα θα αποτελέσει το όγδοο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

Θέλει να έρθει ο Γκατούζο

Στο μεταξύ, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πρωταθλητής", ο Τζενάρο Γκατούζο δηλώνει ότι ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη του επιλογή, αν φύγει τελικά από τη Μίλαν.

"Δεν κρύβω ότι ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη μου επιλογή, εφόσον λύσω την συνεργασία μου με τη Μίλαν. Προτιμώ να έρθω στον Ολυμπιακό από το να πάω σε κάποια άλλη ομάδα", είπε μεταξύ άλλων ο διεθνής Ιταλός μέσος και πλέον αναμένονται εξελίξεις και σ' αυτό το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου