Σελίδες

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Ρεάλ γιαΣπανούλη;



Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός περιμένουν την απόφαση του Βασίλη Σπανούλη, που ενδεχομένως να κρίνει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους. Βέβαια λογαριάζουν χωρίς την Ρεάλ Μαδρίτης που έκανε πρόταση ύψους 2,9 εκατομμυρίων στον Λαρισαίο γκαρντ.

Ο μάνατζερ του Σπανούλη ήρθε στην Ελλάδα για να κλείσει και τυπικά η υπόθεση Ντούσαν Ίβκοβιτς στον Ολυμπιακό, αλλά όσο αναφορά το μέλλον του V-SPAN δεν του ξεφεύγει κουβέντα. Ο παίκτης δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, καθώς θέλει να έχει κοντά την οικογένεια του. Η πρόταση της Ρεάλ υπερβαίνει αυτή του Ολυμπιακού περίπου για 100 χιλιάδες ευρώ. Ποσό που δεν πείθει τον Σπανούλη να μεταβεί στην Ισπανία.

Η σιωπή συνεχίζεται αλλά αναμένεται τις επόμενες μέρες το τοπίο να ξεκαθαρίσει με τον Σπανούλη να επιλέγει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που πιθανότατα να είναι η μετακίνηση από τον έναν αιώνιο στον άλλο, πάντα αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο. Αυτό γιατί οι «πράσινοι» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να υπερβούν την πρόταση των 2 εκατομμυρίων ευρώ που κατέθεσαν ούτε για ένα σεντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου