Σελίδες

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΟΛ. ΒΟΛΟΥ: «Δεν θα υπάρξει ηττημένος»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ χαιρετίζει την υποψηφιότητα του κ. Σπανού για τη διεκδίκηση της προεδρίας της Super League καθώς και οποιουδήποτε άλλου επιθυμεί να διεκδικήσει τη συγκεκριμένη θέση.

Επιτέλους, μετά από τις απεγνωσμένες προσπάθειες ορισμένων παραγόντων για τροποποιήσεις καταστατικών, αναβολές και μεθοδεύσεις περασμένων εποχών, πρυτάνευσε η λογική και θα οδηγηθούμε σε εκλογές για την ανάδειξη προέδρου, κάτω από νόμιμες και δημοκρατικές διαδικασίες, όπως άλλωστε προβλέπεται και από το καταστατικό της Super League.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ συνεχίζει να στηρίζει την υποψηφιότητα του αντιπροέδρου μας κ. Κανελλόπουλου και στις αυριανές εκλογές, όποιος και να εκλεγεί, το βέβαιο είναι πως δεν θα υπάρξει ηττημένος.

Γιατί από αυτήν την εκλογική διαδικασία θα βγούμε όλοι ενωμένοι ώστε μαζί να λύσουμε πολλά από τα προβλήματα που απασχολούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Μετά την εκλογή του νέου προέδρου, μπορούμε κάλλιστα να τροποποιήσουμε το καταστατικό και να διορθώσουμε πιθανά λάθη του παρελθόντος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου