Σελίδες

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

"Υπέροχο το Κλίμα"

Η καλή δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία επιβεβαιώνεται καθημερινά από τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών των Αρκάδων. Το φετινό καλοκαίρι δεν έχει ούτε κρούσματα ηλιοθεραπείας ούτε άλλου τέτοιου είδους ευτράπελα. Το μόνο που έχει είναι σκληρή δουλειά σε πολύ καλό κλίμα. Αυτό επιβεβαίωσε και ο νεοαποκτηθείς Κρις, μιλώντας στοarcadiasports.gr. Ο πρώην παίκτης της Μπράγκα τόνισε πως παρά τον τραυματισμό του θα είναι έτοιμος όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κρις στο arcadiasports.gr:

Κρις έχεις επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, θα θέλαμε να μας πεις πρώτα από όλα, πώς νιώθεις μετά τον τραυματισμό;

«
Αισθάνομαι πολύ καλύτερα, σιγά-σιγά ξεκινάω και μπαίνω σε κανονικό ρυθμό. Αισιοδοξώ και θέλω όσο πλησιάζουμε προς το πρωτάθλημα να φτάσω στο καλύτερό μου σημείο, να είμαι στο μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας».

Πώς είναι το κλίμα στην ομάδα;

«
Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό, δουλεύουμε όλοι μαζί, έχουμε συμπληρώσει τρεις εβδομάδες δουλειάς, έχουμε αρχίσει και γνωριζόμαστε οι καινούργιοι παίκτες με τους παλιούς, είναι πολύ καλό το κλίμα».

Είσαι ευχαριστημένος από τη συνεργασία σου με το προπονητικό τιμ;

«
Από όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στο σύλλογο είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, από το τεχνικό επιτελείο, από τους συμπαίκτες μου, όλα είναι πολύ καλά».

Πώς κρίνεις το επίπεδο της προπόνησης;

«Δο
υλεύουμε σκληρά, είναι πολύ καλό. Είναι η εποχή τέτοια που πρέπει να το κάνουμε αυτό για να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν».

Λόγω του τραυματισμού σου είδες και πως λειτουργεί ο Αστέρας πέρα από τη «βιτρίνα». Τι έχεις να πεις;

«
Όλα ήταν άψογα, οι εγκαταστάσεις της ομάδας είναι τέλειες για να αποκατασταθεί κάποιος αλλά και για να δουλέψει. Ο Αστέρας έχει πολύ καλά γήπεδα και πολύ καλά μέσα αποκατάστασης».

Τι έχεις θέσει σαν προσωπικό στόχο φέτος;

«
Πρώτα από όλα είναι οι στόχοι της ομάδας. Όσο πιο ψηλά φτάσει η ομάδα στη βαθμολογία θα είναι καλό για όλους μας. Όλοι καρπωνόμαστε από μια επιτυχία της ομάδας. Από κει και πέρα εγώ θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα και να κάνω ένα καλό πρωτάθλημα».

Ευελπιστείς, μέσω του Αστέρα, να παίξεις σε ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο;

«
Φιλοδοξία του κάθε παίκτη πιστεύω, έτσι και δικιά μου, είναι να κάνει προσπάθεια να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Πρέπει να βάζεις πάντα στόχους. Αν δεν έχεις στόχους κι αν δεν παλεύεις για να τους πετύχεις δεν υπάρχει κανένα νόημα. Πάντα έχεις στόχο να πας όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου