Σελίδες

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΟΣΦΠ: Έδειξε ενδεκάδα, σιγουριά για Ριέρα

Τα πλάνα του για τον επαναληπτικό με την Μπέσα (Πέμπτη, 21:30) αποκάλυψε ο Έβαλντ Λίνεν στην προπόνηση του Ολυμπιακού το απόγευμα της Τετάρτης. Ο Γερμανός τεχνικός φάνηκε να προσανατολίζεται σε μόνο μία αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα στα Τίρανα, τοποθετώντας τον Μέλμπεργκ αντί του Μοντέστο στο κέντρο της άμυνας.

Έτσι, όλα δείχνουν πως θα χρησιμοποιηθούν οι Νικοπολίδης, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Γκαλίτσιος, Ντουντού, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Μιραλάς, Όσκαρ και Ντιόγο, σε σχήμα 4-2-3-1.

Με τους «αναπληρωματικούς» αγωνίστηκαν οι Πάρντο, Μοντέστο, Αβρ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Ρόμενταλ, Επστάιν, Ιμπαγάσα, Μήτρογλου, Ντάρμπισαϊρ.

Ο Έβαλντ Λίνεν έδωσε μεγάλη έμφαση στις στημένες φάσεις και έγιναν πολλές εκτελέσεις φάουλ (από τον Μιραλάς) και κόρνερ (από τον Ζαϊρί).

Στην αποστολή του Ολυμπιακού υπάρχουν 18 παίκτες. Αυτοί είναι οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Ντουντού, Όσκαρ, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Επστάιν, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισαϊρ, Μιραλάς.

Καμία ανησυχία για Ριέρα

Το αγγλικό δημοσίευμα που έκανε λόγο για πιθανό ναυάγιο στη μεταγραφή του Άλμπερτ Ριέρα ουδόλως ανησύχησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρουν, η μεταγραφή έχει ολοκληρωθεί και απομένει το τυπικό σκέλος των υπογραφών που θα κλείσει με την έλευση του Ισπανού εξτρέμ στην Ελλάδα. Αυτή αναμένεται πιθανότατα την Πέμπτη, χωρίς να αποκλείεται όμως να υπάρξει παράταση μίας ημέρας
.


www.sport-fm.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου