Σελίδες

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Στον Ηρακλή ο Κρέιτσι



Παίκτης του Ηρακλή θα είναι για τα επόμενα 2 χρόνια ο 24χρονος αμυντικός Jiri Krejci(δεξιά).O Τσέχος πέρασε το πρωί από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του διάρκειας δύο χρόνων. Ήταν ένας παίχτης που ήθελε ο Γιόζεφ Μπουμπένκο καθώς γνωρίζει τις ικανότητές του και τον υπολογίζει για δύο ρόλους στην όμαδα.Και αυτή του κεντρικού αμυντικού και αυτή του δεξιού οπισθοφύλακα ο Κρέιτσι ξέρει να τις χειρίζεται εξίσου καλά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Τσέχου αμυντικού, Jiri Krejci, ο οποίος θα είναι παίκτης της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2012.

Η επίσημη παρουσίαση του ποδοσφαιριστή θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 01/07, στις 14:00, στην αίθουσα Τύπου των Εγκαταστάσεων της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Ευχαριστώ του Παπαζαχαρία

Ευχαριστήρια τοποθέτηση του Γρηγόρη Παπαζαχαρία αναρτήθηκε σήμερα στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ Ηρακλής με αφορμή την λύση του συμβολαίου του διεθνή αμυντικού. Το σχετικό κείμενο:
"Μετά από εννέα χρόνια στον ΗΡΑΚΛΗ θα ήθελα από τα βάθη της ψυχής μου να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Συλλόγου για την αγάπη και την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν, καθώς με βοήθησαν στο να αναδειχθώ ποδοσφαιρικά, κάτι για το οποίο είμαι ευγνώμων. Όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι και στη συγκεκριμένη περίπτωση η παρουσία μου στην ομάδα ολοκληρώθηκε και ο κύκλος μου έκλεισε. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την παρούσα Διοίκηση για το γεγονός ότι έδειξε κατανόηση στο αίτημά μου, το οποίο εκκρεμούσε από την περίοδο του Ιανουαρίου. Εύχομαι το καλύτερο στην αγωνιστική προσπάθεια του ΗΡΑΚΛΗ και του κόσμου του".

Στο Αζερμπαιτζάν ο Επαλέ

Ο διακαής πόθος των ανθρώπων του Γηραιού Ζοέλ Επαλέ χάθηκε αφού ο Καμερουνέζος πρώην παίχτης των κυανόλευκων υπέγραφε συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα Μπακού του Αζερμπαιτζάν.Η πρόταση που του προσέφεραν ήταν αρκετών χιλιάδων ευρώ, πρόταση που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να ανταγωνιστεί ο Ηρακλής.

Μετά και αυτήν την απώλεια οι άνθρωποι των κυανόλευκων ψάχνουν αλλού για τον παίχτη που θα μπορέσει να προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων με αποτέλεσμα και την εκτόξευση των διαρκείας. Ήδη το πρώτο όνομα που ακούστηκε ήταν αυτό του Χαβιέ Κάμπορα που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη. Οι άνθρωποι του Ηρακλή βλέπουν με καλό μάτι των πρώτο σκόρερ των κιτρίνων και πρόκειται εντός 24ωρου να πληροφορηθούν τις οικονομικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια θα προχωρήσουν στην κατάθεση επίσημης πρότασης.Άξιζει πάντως να σημειωθεί ότι οι πιθανότητες να ντυθεί ο Κάμπορα στα κυανόλευκα δεν είναι με το μέρος του Ηρακλή καθώς οι δυσκολίες είναι πολλές και είναι άγνωστο αν θα μπορέσουν οι διοικούντες του Γηραιού να τις ξεπεράσουν πραγματοποιώντας την μεταγραφή του καλοκαιριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου