Σελίδες

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Αισιοδοξία για Ντιόπ

Θετικά εκτιμάται πως θα κλείσει για την ΑΕΚ το ζήτημα της απόκτησης του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στην Ένωση ολοένα και μεγαλώνει η αισιοδοξία ότι ο παίκτης θα «κλείσει» και μάλιστα θα βρεθεί στην αποστολή η οποία θα αναχωρήσει για την Αυστρία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Από την πλευρά της η Πόρτσμουθ εμμένει στη στάση της να ξεκαθαρίζει ότι για να παραχωρήσει τον παίκτη θέλει ένα ικανοποιητικό χρηματικό ποσό, αλλά στην ΑΕΚ –βασιζόμενοι και σε όσα ακούν από τους μάνατζέρ- εκτιμούν πως τελικά θα… περάσει το δικό τους, και θα πάρουν τον παίκτη έστω δίνοντας ένα συμβολικό ποσό στην αγγλική ομάδα, η οποία βασανίζεται οικονομικά.

Στο πλευρό της ΑΕΚ είναι και το γεγονός ότι για τον παίκτη δεν έχουν εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον τους οι γαλλικές ομάδες που φέρονταν να θέλουν τον Ντιόπ.

Ήρθε και προπονήθηκε ο Σκόκο!

Μπορεί να ταξίδεψε αρκετές ώρες για να έρθει στην Ελλάδα από την χώρα του, αλλά ο Νάτσο Σκόκο βρήκε τη δύναμη και πέρασε από τους Θρακομακεδόνες στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

Όπως είναι λογικό, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έβαλε τον Αργεντινό να ακολουθήσει ένα χαλαρό ατομικό πρόγραμμα λόγω και της κούρασης αλλά και τους γεγονότος ότι έχει χάσει προπονήσεις.

Αύριο ο Σκόκο θα περάσει ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να μπει στο ρυθμό της ομάδας

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου