Σελίδες

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

«Πρώτη» στη Τούμπα



Τέλος οι διακοπές για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, αφού στις 18:00, το απόγευμα της Τετάρτης (30/6), η Τούμπα ανοίγει τις πύλες της για να υποδεχθεί τον κόσμο του «Δικεφάλου του Βορρά», που αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών», αλλά και τον νέο προπονητή της ομάδας, Μάριο Μπερέτα, όπως και τους τέσσερις συνεργάτες του. Εξάλλου, νωρίτερα, στις 14:00, ο 50χρονος τεχνικός αναμένεται να παραθέσει γεύμα γνωριμίας στους παίκτες του, διότι θέλει να κερδίσει από νωρίς την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών.
Άλλωστε, για τον πρώην τεχνικό της Τορίνο, ανοίγει το πιο σημαντικό κεφάλαιο της προπονητικής του καριέρας. Σε ότι αφορά την «πρώτη» της ομάδας, απόντες θα είναι οι διεθνείς Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Στέλιος Μαλεζάς και Κώστας Χαλκιάς, που θα χάσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Οι πόρτες στο γήπεδο της Τούμπας θα ανοίξουν μία ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης, στις 17:00 και ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα έχει τη δυνατότητα να προσέρχεται σε όλες τις θύρες, εκτός από τα πέταλα, θρες 4,7,8, στις οποίες συνεχίζονται τα έργα βελτίωσης, για να εξασφαλίσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» την άδεια χρησιμοποίησης της έδρας του στα προκριματικά του Champions League.

Στον "αέρα" οι τρεις

Προτεραιότητα της διοίκησης του ΠΑΟΚ είναι, σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ, το ξεκαθάρισμα του ρόστερ, ενόψει της νέας σεζόν. Κάποιοι από τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ενδέχεται να μην φορούν τη φανέλα του ΠΑΟΚ όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις του.

Την προκειμένη στιγμή, τρεις είναι οι ποδοσφαιριστές των οποίων το μέλλον κρίνεται αβέβαιο. Πρόκειται για τους Ματίας Βερόν, Νίκο Αραμπατζή και Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, με τις τρεις περιπτώσεις να είναι αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους.

Θέλει Γκαρσία η Νασιονάλ!

Για την απόκτηση του Πάμπλο Γκαρσία ενδιαφέρεται η Νασιονάλ του Μοντεβιδέο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ovacion» από την Ουρουγουάη.

«Έκρηξη» στα διαρκείας!

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο «σπάνε» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ! Την Τρίτη (29/6) σημειώθηκε νέο ρεκόρ διάθεσης στα εισιτήρια διαρκείας, αφού οι πωλήσεις πλησίασαν τα 1.000 κομμάτια! Ενώ, λοιπόν, τη Δευτέρα ο συνολικός αριθμός ανέρχονταν στα 6.703 την Τρίτη εκτοξεύθηκε στα 7.610 «μαγικά χαρτάκια»! Αξίζει να σημειωθεί πως έχει ξεπεραστεί ο αντίστοιχος περσινός αριθμός των πωλήσεων, με τη διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» να αισιοδοξεί ότι ο αριθμός των διαρκείας θα φτάσει και φέτος τις 21.000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου